Iedereen FPPW! september 2023

In september 2020 hoopte de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (FPPW) van de UGent haar 50ste verjaardag te vieren met een feestelijk programma en met iedereen die er bij wil zijn. De maatregelen tegen Corona noopten ons helaas om het feest te verdagen. We mikken op september 2023.

Iedereen FPPW wordt een programma van kinderworkshops, interactieve demonstraties, experimenten, wetenschapsshows, lezingen, lessen voor beginners, debatten, rondleidingen, een trefpunt voor alumni, een zoektocht en de officiële opening van een nieuw gebouw is er voor jong en oud iets te beleven. Sommige activiteiten kijken terug op het boeiende verleden van de faculteit, andere tonen trots het heden of werpen een blik op wat de psychologie en pedagogische wetenschappen in de toekomstige maatschappij kunnen betekenen. Daarbij horen we graag jullie ideeën en meningen en is er uitgebreid ruimte om wederzijds kennis te maken.

Uiteraard serveren we dit alles met feest: met muziek, (kinder)animatie, eten en drinken.

Markeer september 2023 zeker in je agenda. Wij hopen dat het feest dan uitbundig kan doorgaan en dat je er bij kunt zijn.

Wil je iedereen FPPW niet missen? Laat dan hieronder je e-mail adres achter. We houden je daarmee op de hoogte van het programma en geven je als eerste de kans om in te schrijven van zodra dit mogelijk is.